Ze komen er aan !

Ze komen er aan !

26/07/2020 - 14:47

Ze komen er aan !

Het team Brulez blijft ons verrassen. Zoals iedereen weet hebben Lieven en Frederik de ex-Vercruysse Toyota gekocht om toch dit jaar van start te kunnen gaan. Door de gekende COVID-19 maatregelen zijn ze niet zoals gepland van start kunnen gaan in Moorslede 2020. Maar dat hield het team niet tegen om toch iets moois te maken van hun aankoop.

Verrassend kan je het wel noemen want we waren zo gewend aan de gele kanarie. Nieuwe kleuren voor het team brengen leven in de brouwerij. De wagen werd ontworpen door Lieven samen met zijn jongste broer Jeroen en beletterd door Lettersign.

Als alles doorgaat zou het team graag starten in Koekelare waar Frederic Huyghe het rechterzitje zou bezetten. En wij allen worden weer aan de zijlijn verwacht maar dan om te supporteren voor de rood-grijze motorkap. Daarna zijn er nog plannen gemaakt om Zuid-Limburg en Kortrijk samen te rijden met de verandering dat er niet meer wordt gewisseld tussen de proeven door maar degene die het stuur in handen neemt aan de start blijft tot het einde in het stuur bijten.

Het team laat ook hun gouden hart spreken en steunt, net als team Powerslide, T-Eddy voor het goede doel. De bedoeling is om ook aan T-Eddy de landelijke wegen voor de zoektochten te leren ontdekken dus gaat T-Eddy mee op ontdekkingstocht tijdens de rally's. Ook hun vriend en teamgenoot Juri Ninclaus nemen ze altijd mee op de rallywegen

Bij deze willen Lieven en Frederik ook alle sponsors bedanken voor de steun die ze dit jaar opnieuw kregen en hopen te blijven krijgen na dit moeilijke jaar.

Tekst : Liesbeth Dousy
Foto's : Jean-Marie Vandeputte

Ze komen er aan !
Ze komen er aan !
Ze komen er aan !
Ze komen er aan !
Ze komen er aan !
Ze komen er aan !
Ze komen er aan !